• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport Marfa Intern

Transport Marfa Intern

Numarul de solicitari privind transportul intern de marfa este tot mai ridicat, drept dovada a calitatii transportului rutier in detrimentul altor metode mai mult sau mai putin eficiente. Conform unor studii realizate recent, aproximativ 80% din transportul intern de marfa se realizeaza pe cai rutiere, camioanele si dubele acoperite fiind preferate de clienti prin prisma calitatii acestor autovehicule de a asigura un transport rapid, eficient si extrem de sigur.

Transibo SRL este o firma de prestigiu in ceea ce priveste serviciile de transport marfa intern, ani la randul clasandu-ne printre cele mai eficiente companii de pe piata autohtona. Dispunem de o flota de masini la standarde europene, soferi cu minim 10 ani experienta in transportul de marfa intern si international, garantam o stare perfecta a marfurilor pe toata perioada transportului si asiguram despagubiri pentru orice prejudiciu cauzat de un accident neprevazut.

La nivel national, Transibo asigura cele mai bune transporturi de marfa in principalele zone ale tarii, camioanele noastre moderne operand orice tip de transport. Garantam o eficienta sporita atat pentru marfurile cu gabarit depasit cat si pentru marfurile care necesita o atentie sporita si se incadreaza in segmentul de risc crescut in momentul transportului.

Imbinand experienta soferilor nostri cu o flota de camioane standardizate, marfurile transportate vor fi intotdeauna in siguranta. Mai mult de atat, pentru a putea respecta toti termeni contractuali impusi de clientii nostri, asiguram o urmarire permanenta a camioanelor printr-un sistem GPS modern. Alaturi de sofer, trimitem si echipe de specialisti care asigura mentenanta marfurilor, personal calificat in incarcarea si descarcarea marfurilor cat si insotitori ce vor tine cont de indicatiile noastre in vederea obtinerii unui transport marfa intern in deplina siguranta.

In ce locatii asiguram transport marfa intern ?

Ne deplasam in orice zona din Romania si incercam sa acoperim chiar si locatiile in care accesul este mai mult decat dificil. In functie de infrastructura zonei in care doresti transportul marfurilor, garantam o eficienta sporita datorita flotei de masini ce poate fi adaptata in functie de conditiile terestre.

Asiguram transport marfa intern in toate judetele din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

WhatsApp chat