• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa international

Transport marfa international

Transibo ofera solutii complete privind transportul de marfa international. Dispunem de o flota de camioane si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita. In functie de solicitarile dvs, va punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.

Desi inceputul activitatii noastre s-a consumat in urma cu mai bine de un deceniu, in toata aceasta perioada ne-am axat pe imbunatatirea continua a serviciilor oferite, investitiile noastre orientandu-se atat spre innoirea flotei de camioane cat si spre contractarea unor soferi cu experienta care sa va poata garanta cele mai bune conditii de transport.

Aveti nevoie de unul sau mai multe transporturi de marfa internationale? Transibo  poate fi partenerul dvs de incredere, contractele cu firme renumite la nivel international fiind dovada calitatii serviciilor noastre de transport marfa international.

Servicii complete de transport marfa international

Ne axam atat pe transporturile interne cat mai ales pe cele internationale, Transibo  fiind una dintre putinele companii de transport marfa care garanteaza servicii de calitate pe orice ruta din Europa. Indiferent ca este vorba despre un spatiu intracomunitar sau despre unul extracomunitar, alegand serviciile noastre aveti garantia ca marfa transportata va ajunge in deplina siguranta la destinatie.

Ceea ce ne caracterizeaza de fapt este calitatea transporturilor cat mai ales flexibilitatea oferita colaboratorilor nostri, marfurile transportate fiind dintre cele mai diversificate. Indeplinim toate standardele impuse si asiguram transport autorizat pentru orice tip de marfa, incepand de la produsele alimentare si pana la cele electronice, autoturisme, materiale de constructii, mobilier sau utilaje.

Rutele acoperite de firma Transibo

Stim ca solicitarile privind transportul de marfa international sunt dintre cele mai diversificate, tocmai din acest motiv am pus pret pe o imbunatatire constanta a serviciilor noastre. Acoperim orice ruta din Europa si oferim solutii complete de transport international de marfa in urmatoarele tari: Spania, Italia, Germania, Franta, Rusia, Belgia, Portugalia, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda, Moldova, Polonia, Estonia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Slovenia, Serbia, Ucraina, Armenia, Letonia, Lituania, Cehia, Austria, Slovacia, Georgia, Turkmenistan, Bosnia, samd.

WhatsApp chat