• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Unde ajung cele mai multe transporturi de marfă internaționale?

Unde ajung cele mai multe transporturi de marfă internaționale?

Firmele de transporturi marfă efectuează lunar zeci de curse în străinătate, dar te-ai întrebat vreodată care sunt țările în care ajung cele mai multe transporturi de marfă din România? Iată cum ar arăta topul acestor țări:

  1. Spania

Cele mai multe transporturi de marfă internaționale rutiere sunt din România către Spania, iar acest lucru se întâmplă ca urmare a faptului că în Spania există foarte multe comunități de români care reprezintă o piață de desfacere excelentă pentru produsele realizate la noi în țară. Cele mai multe transporturi de marfă ajung în Barcelona, Madrid, Valencia, Zaragoza sau Sevilla. La doi pași de Spania se află Portugalia, o altă țară care își are locul în topul nostru datorită transporturilor frecvente de mărfuri din țara noastră către orașe precum Lisabona, Porto sau Braga.

Firma de transport marfă Transibo, una dintre cele mai vechi companii de transport marfă intern și internațional, iese în evidență prin cele mai multe contracte de transporturi marfă în Spania și Portugalia, încheind multiple parteneriate strategice cu companii din România care au nevoie de transportul mărfurilor în astfel de țări.

  1. Franța

Statisticile recente au arătat faptul că aproximativ 10% din totalul transporturilor de mărfuri internaționale în statele membre ale Uniunii Europene merg către Franța, iar acest lucru este confirmat și de către cei de la Transibo care organizează frecvent astfel de curse.  Cele mai multe transporturi de marfă merg în orașe precum Paris, Marsilia, Lyon sau Nisa.

  1. Germania

Germania rămâne una dintre cele mai importante zone economice ale Europei, iar acest lucru se observă și în numărul mare de transporturi marfă internaționale realizate către această țară. Mai mult decât atât, există multe firme românești care au filiale în Germania și au nevoie de transportarea a diferite mărfuri din țara noastră către Germania sau invers. Cei de la Transibo oferă transporturi internaționale de marfă către principalele orașe ale Germaniei: Berlin, Munchen, Hamburg, Bremen, etc.

  1. Italia

Italia nu putea lipsi din topul nostru, fiind un important centru economic. În această situație, numărul mare de transporturi de marfă internaționale se justifică prin numărul mare de companii care deservesc clienții români și care au nevoie de produse autentice, din țara noastră. Orașele cu cele mai multe transporturi de marfă sunt: Roma, Milano, Torino și Napoli.

  1. Țările din nordul Europei

Țările nordice precum Norvegia, Suedia sau Danemarca importă foarte multe produse din România, produse ce necesită un transport profesionist. Economia țărilor din nordul Europei este mult mai dezvoltată, motiv pentru care numărul de transporturi internaționale dintre România spre aceste țări este în creștere de la an la an. Dacă ai nevoie de un transport de marfă internațional în această zonă ar fi bine să îi contactezi pe cei de la Transibo pentru că ei se ocupă de cursele în capitalele acestor țări, dar și în alte orașe de importanță majoră.

După cum poți observa, firmele românești sunt la mare căutare atunci când vine vorba de transporturile de marfă internaționale din mai multe motive: au vehicule omologate, în concordanță cu standardele europene, au șoferi cu experiență mare și prețuri accesibile tuturor. Dacă ai nevoie de o firmă serioasă, una dintre cele mai vechi de pe piața transporturilor de mărfuri, poți apela cu încredere la cei de la Transibo!

Lasă un răspuns

WhatsApp chat