• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa Spania

Transport marfa Spania

Pe adresa firmei noastre ajung tot mai multe solicitari in privinta transportului de marfa in Spania, relatiile comerciale dintre tara noastra si pensinsula iberica fiind pe o panta ascendenta.

De asemenea, Portugalia este o alta tara de interes major pentru companiile noastre, orase precum Lisabona, Porto sau Braga constituind surse foarte bune atat pentru procurarea materialelor si produselor cat si o piata de desfacere pentru produsele realizate in tara noastra.

Desi se discuta tot mai intens despre o criza accentuata a economiei spaniole, relatiile comerciale intre Romania si Spania nu pot fi intrerupte, majoritatea transporturilor de marfa realizandu-se pe cai terestre. Discutam in primul si in primul rand despre transportul de marfa pe cai rutiere, Transibo SRL fiind lider detasat la capitolul transport marfa Spania si Portugalia.

De ce noi?

Transibo SRL este una dintre cele mai vechi companii de transport marfa intern si international, activitatea noastra incepand in urma cu mai bine de zece ani. Ani la randul ne-am impus in acest segment de activitate si am incheiat parteneriate strategice cu numeroase companii de profil din Romania si strainatate. In momentul de fata ne laudam cu numeroase contracte de transporturi marfa in Spania si alte tari din lume, experienta si profesionalismul nostru fiind principalele calitati cu care ne mandrim.

In ce orase din Spania asiguram transport de marfa?

Desi ati fi tentati sa credeti ca doar Madridul sau Barcelona constituie puncte de interes pentru rutele comerciale, nu am neglijat niciodata si celelalte orase mari ale Spaniei. Asiguram parteneriate de incredere in ceea ce priveste transportul de marfa in Spania si ne orientam catre orice locatie din pensinsula iberica. Principalele orase in care asiguram transportul de marfa sunt: Barcelona, Madrid, Valencia, Zaragoza, La Coruna, Sevilla, Bilbao, Sociedad, Malaga, Pamplona, Porto, Braga, Lisabona sau Guimaraes.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat