• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa Italia

Transport marfa Italia

Italia este un puternic centru economic european, statisticile ultimilor ani plasand aceasta tara in topul celor mai puternice cinci economii ale Europei. Imbinand aceste statistici cu tendinta comerciantilor autohtoni de a-si exporta un bun procent al marfurilor produse in Italia, tragem o concluzie simpla care implica si serviciile de transport.

Desi ati fi tentati sa spuneti ca majoritatea marfurilor sunt transportate pe cai maritime, cifrele din prezent arata ca un procent tot mai ridicat de transport marfa in Europa se realizeaza pe cai rutiere. Aceasta preferinta este de inteles, transportul rutier se efectueaza indeajuns de rapid pentru ca partea receptiva sa-si primeasca marfa in timp util, in timp ce costurile unui serviciu de transport marfa cu ajutorul camioanelor sunt mult mai scazute.

Acest raport calitate/pret conteaza destul de mult in domeniul comertului, firmele romanesti fiind convinse ca cele mai bune contracte de transport marfa sunt cele semnate cu firmele care presteaza acest serviciu pe cai rutiere.

Noi suntem printre primele firme de transport marfa din Romania care au asigurat servicii complete pe piata italiana iar, in prezent, nu facem nimic altceva decat sa mentinem aceasta strategie. Punem la dispozitie partenerilor nostri o flota de masini omologate, asiguram un personal calificat, menit sa ajute destul de mult la realizarea transportului rapid si sigur, in timp ce contractele incheiate cu firmele si companiile din tara si strainatate sunt ferme si respectate intotdeauna.

Unde transportam marfa in Italia?

Asa cum bine stiti, Italia este una dintre tarile care beneficiaza de o infrastructura rutiera de invidiat, partea carosabila prezentandu-se in cele mai bune conditii. De asemenea, firma noastra reuseste sa ajunga in orice locatie din pensinsula, Roma, Milano, Torino, Firenze sau Napoli fiind doar cateva dintre orasele vizate.

De ce sa cereti o cotatie de pret pentru serviciul de transport marfa Italia realizat de firma noastra? Pentru ca oferim tuturor colaboratorilor nostri preturi fara concurenta si pentru ca, indiferent de solicitarea venita, garantam propunerea si indeplinirea unui pachet de servicii care sa va avantajeze.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat