• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa in nordul Europei

Transport marfa in nordul Europei

Se stie faptul ca economia tarilor din nordul Europei este extrem de dezvoltata, salariul mediu pe economie fiind de aproximativ 10 ori mai mare decat cel pe care un muncitor roman il incaseaza in tara noastra. Diferentele financiare sunt evidente insa discutia se poarta in sanul companiilor, nordicii beneficiind de o baza economica pe care firmele din Romania ar putea oricand sa o adopte.

Cu toate astea, economia romaneasca pare sa renasca, odata cu iesirea din criza asteptandu-se o evolutie mai mult decat evidenta. Una dintre pietele de desfacere importante este chiar cea nordica, tari precum Norvegia, Suedia, Danemarca si Finlanda importand numeroase produse realizate pe meleagurile noastre.

Pentru a-si transporta marfurile, companiile romanesti au inteles ca serviciile rutiere sunt cele mai adecvate, raportul calitate/pret fiind net superior altor forme de transport. Cum cererea de transport de marfa in tarile scandinave este foarte mare, am decis sa acordam o importanta sporita acestor piete si va oferim servicii de transport marfa realizate cu ajutorul unor masini omologate.

In ce locatii din nordul Europei asiguram transport de marfa?

Daca la inceput ne indreptam atentia asupra unor tari precum Franta, Olanda sau Germania, cererea de transport marfa s-a indreptat tot mai mult catre tarile ceva mai nordice. In aceste conditii am ajuns sa semnam contracte cu companii straine sau romanesti care isi doresc servicii de transport marfa in tarile scandinave.

Acoperim toate locatiile din nordul Europei, in grila noastra de servicii fiind incluse atat capitalele tarilor recent mentionate, cat si orase de importanta majora, orase cu o ramura industriala puternic dezvoltata.

Putem afirma ca majoritatea segmentelor industriei sunt prezente in tarile nordice, la fel cum si cererea de produse romanesti este foarte ridicata, astfel ca noua nu ne ramane decat sa preluam produsele autohtone si sa le transportam in Suedia, Danemarca, Norvegia sau Finalanda, cat si sa aducem in tara produse de o calitate ridicata, produse care ajung pe rafturile magazinelor din Romania.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat