• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa Germania

Transport marfa Germania

Raportul de la finele anului trecut arata o cifra impresionanta in ceea ce priveste numarul transporturilor de marfa efectuate din si inspre Germania, principalul motor al economiei europene. Transibo se mandreste cu multe transporturi de marfa in Germania, si tindem sa credem ca numarul curselor va creste simtitor, odata cu experienta noastra in transporturi.

Germania ramane cea mai importanta zona economica a Europei, relatiile comerciale cu aceasta tara avand o importanta covarsitoare asupra situatiei economice a tarii.

Sunt foarte multe firme romanesti care au filiale in Germania, isi procura marfurile din aceasta tara sau exporta produse si servicii, tocmai din acest motiv venim in ajutorul lor cu cele mai sigure servicii de transport marfa Germania.

De ce Transibo ?

Asa cum reiese inca din introducerea acestei firme, ne desfasuram activitatea in zona transportului international de marfa de mai bine de un deceniu, perioada in care am institat in anume segmente pentru a putea oferi un maxim de calitate si eficienta clientilor nostri. Folosind masini de tonaj diferit, adaptate special pentru fiecare tip de marfa, si va putem oferi numeroase avantaje de transport: costuri scazute, siguranta deplina chiar si pentru marfurile cu riscuri sporite in timpul transportului, asigurare totala pentru marfa transportata, transport rapid in orice locatie din Germania si o monitorizare 24/24 a camioanelor.

In ce orase din Germania asiguram serviciile de transport marfa?

Germania este o tara cu o puternica activitate industriala si comerciala, orasele mari fiind adevarate centre economice la nivel european si chiar mondial. Daca partenerii vostri au sediile in principalele orase ale tarii, asiguram cel mai rapid transport de marfa de pe piata. In eventualitatea in care firmele partenere isi au sediile sau punctele de lucru in orasele mai putin cunoscute, folosim sisteme inteligente de navigatie pentru a ajunge in locatiile respective si garantam o grila de servicii complete.

Principalele orase din Germania in care asiguram transportul de marfa sunt: Berlin, Munchen, Hamburg, Bremen, Koln, Stuttgart, Hanovra, Dusseldorf sau Dresda.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat