• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa Anglia

Transport marfa Anglia

Nu sunt multe companii de transport marfa care se incumeta sa patrunda pe teritoriul britanic. Noi incercam sa ne detasam de restul competitiei si asiguram doar servicii de calitate, desfasurate la cele mai inalte standarde. Transibo SRL este printre putinele companii romanesti care se bucura de o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, amanunt care a culminat cu dublarea numarului de clienti in ceea ce priveste transportul international de marfa.

Un element fundamental in cresterea noastra a fost patrunderea pe piata britanica, multe firme romanesti fiind interesate de schimburi de produse si servicii cu cele mai mari companii britanice. Aveti nevoie de un transport de marfa in Anglia desfasurat in conditii de maxima siguranta? Transibo SRL este solutia ideala, flota noastra de masini imbinandu-se perfect cu personalul calificat in transportul de marfa international.

De ce noi?

In primul rand datorita experientei desavarsite in acest domeniu, Transibo SRL fiind o companie de transport marfa Anglia cu peste 10 ani experienta. Ne-am confruntat cu numeroase solicitari venite din partea unor companii mari din Romania, am pus intotdeauna pret pe calitatea serviciilor si an de an incercam sa imbinam serviciile de calitate cu cele mai bune preturi.

In ce locatii din Anglia ne deplasam?

Desi punem mare pret pe relatiile comerciale dintre Romania si Anglia, nu refuzam niciodata solicitarile venite din partea companiilor care doresc transport de marfa in Scotia, Tara Galilor sau Irlanda. Cu toate astea, cele mai multe solicitari vin din partea firmelor care doresc un transport de calitate in orase precum Londra, Manchester, Liverpool, Birmingham, Newcastle, Leeds, Sheffield, Bristol, Leicester sau Nottingham. Alte rute pe care le abordam cu maxima seriozitate si profesionalism sunt cele care conduc catre Cardiff, Glasgow sau Edinburgh, principalele puncte comerciale din Tara Galilor si Scotia.

Esti in cautarea unui partener de incredere in ceea ce priveste serviciile de transport marfa in Anglia? Apeleaza cu incredere la Transibo SRL, compania care pune pret pe calitate si profesionalism.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat