• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

3 motive să apelezi la Transibo pentru un transport de marfă intern

3 motive să apelezi la Transibo pentru un transport de marfă intern

Statisticile recente arată faptul că majoritatea persoanelor care au nevoie de un serviciu de transport intern optează pentru cel rutier în detrimentul celui feroviar, maritim sau pe căi navigabile interioare. Acest lucru se vede și în numărul în creștere de la an la an de noi firme care asigură astfel de servicii de transport de marfă intern cu tot felul de dube sau camioane, în funcție de încărcătură. În același timp, și numărul de solicitări de astfel de servicii este în creștere. Dacă și tu faci parte din categoria persoanelor care au nevoie de un serviciu de transport marfă intern, probabil te întrebi deja cum să alegi cea mai bună firmă de transport, acea firmă care să îți garanteze că marfa ta va ajunge la destinație în timpul stabilit și în stare perfectă? Avem noi o recomandare pentru tine: firma de transport de marfă intern și internațional Transibo! Iată și 5 motive pentru care ar trebui să alegi Transibo:

  1. Asigurarea mărfurilor

Un lucru important de care trebuie să ții cont atunci când alegi firma de transport marfă potrivită nevoilor tale este asigurarea mărfurilor. Având în vedere că plătești o sumă însemnată de bani pentru transportul mărfurilor, îți dorești ca acestea să ajungă în siguranță la destinație. Transibo este una dintre puținele firme de transport marfă care a încheiat numeroase polițe de asigurare cu principalele societăți creditate tocmai pentru a te despăgubi în cazul unor întâmplări neprevăzute care ar putea altera starea mărfurilor transportate.

  1. Experiență mare

Îți dorești să colaborezi cu o firmă de transport marfă recent înființată sau cu o firmă cu o anumită experiență în spate? Chiar dacă o firmă nou înființată îți va oferi poate prețuri mai bune sau anumite promoții, ar fi bine să optezi pentru colaborarea cu o firmă serioasă, cu o experiență mare în acest domeniu, cum este Transibo.

În plus, pe lângă avantajul experienței, mai ai și avantajul unui raport calitate-preț excelent. Înainte de a opta pentru o anumită firmă de transport marfă, asigură-te că acest raport calitate-preț este unul bun pentru că există firme transport care îți oferă un preț bun, dar servicii de o calitate îndoielnică și firme transport care îți oferă un preț decent, accesibil tuturor și servicii de o calitate ireproșabilă. Așa că, nu te opri doar la criteriul preț pentru a lua o anumită decizie, ci interesează-te și de calitatea serviciilor, caută testimoniale ale clienților, vorbește cu un reprezentant al companiei să vezi ce facilități ai în calitate de client, etc. Doar o analiză mai amănunțită a serviciilor îți va oferi o perspectivă bună asupra nivelului prețului și implicit asupra raportului calitate-preț.

  1. Autoturisme omologate și șoferi cu experiență

Probabil ai auzit deja de multe cazuri de transporturi marfă cu camioane neomologate care au dus la tot felul de încălcări ale legii și implicit amenzi foarte mari sau la confiscarea mărfurilor. Transibo are o flotă de mașini omologată în concordanță cu legile aflate în vigoare, la standarde europene, și șoferi cu o experiență de peste 10 ani care se vor asigura că marfa ta va ajunge la destinație în siguranță pentru că până la urmă, totul se învârte în jurul siguranței.

După cum poți observa, firma Transibo este opțiunea perfectă pentru momentele în care trebuie să transporți o anumită cantitate de marfă în interiorul tării în condiții de siguranță maximă, la prețuri accesibile!

Lasă un răspuns

WhatsApp chat