• +4 0727 302 508
  • Sun-Fri, 9:30-20:30

Transport marfa Olanda

Transport marfa Olanda

Desi este una dintre cele mai mici tari din Uniunea Europeana, Olanda are o economie mult superioara Romaniei. Unul dintre factorii esentiali care o plaseaza in randul celor mai productive tari din Uniunea Europeana este comertul, Olanda avand numeroase legaturi comerciale cu principalele piete de desfacere din lume. Romania se bucura de o relatie comerciala cu Olanda foarte buna, din tara noastra pornind zilnic sute de transporturi care implica produse sau materie prima.

In afara faptului ca importam flori, alimente sau produse electronice din Olanda, ne bazam pe aceasta piata de desfacere pentru a ne trimite cele mai bune produse autohtone. Pentru a pastra o legatura comerciala stransa cu Olanda, Romania se bazeaza in primul si in primul rand pe transportul rutier de marfa, firma noastra fiind printre cele mai bune solutii de a transporta marfa in Olanda si alte tari din Europa.

De ce noi?

Transibo SRL nu este o simpla firma de transport marfa Olanda , Transibo este una dintre cele mai vechi firme de profil si se mandreste cu numeroase contracte anuale. Colaboram cu clienti de mare anvergura, mari companii europene punandu-si toata increderea in serviciile noastre profesionale. Asiguram transportul marfurilor in orice locatie din Europa, Olanda fiind tara in care ajungem anual de cateva mii de ori, atat pentru a asigura preluarea marfurilor cat si pentru a trimite produse romanesti.

In ce locatii din Olanda operam?

Ati indrazni sa spuneti ca ne bazam exclusiv pe transportul de marfa in principalele orase din Olanda insa atentia noastra se indreapta catre orice zona locuibila. In acest sens, daca partenerul vostru de afaceri dispune de un business localizat intr-o locatie accesibila de pe teritoriul Olandei si doriti sa ii transportati anumite produse, alegeti cu incredere Transibo SRL. Asiguram transport marfa in urmatoarele orase din Olanda: Amsterdam, Drenthe, Utrecht, Eindhoven sau Heerenven.

Lasă un răspuns

WhatsApp chat